New Game on My Phone, “Heroes of Loot”


Recently, I visit humble bundle and take a look on mobile bundle. Then I get this amazing game, Heroes of Loot!

Played it for several hours last night. Too bad that my purchase is not synchronised with google play. I would like to give them a five stat for great achievement system and gameplay.

The concept is simple. You adventure as one hero and crawl the dungeon. Inside you can meet various monsters small to huge. Not also that, random shops selling items are also inside. Not to mention random quest asking you to finish dungeon in specific time, or slay some monsters in a time limit.

Overall you will die. Surely, you will die inside the dungeon. Somehow you get better in crawling the dungeon and get the excitement. Never had I spend my time in such excitement while playing a mobile game! 5/5 for this game!

http://about.me/yedijas/

LG G3 Personal Review


Finally the new phonehas arrived!

First glance, the phone was nice. Then I tried to install the battery and it was really light.

Camera is good enough. Though, you know, phone didn’t use optical zoom and it makes the image blurred when you zoom. The processor is quite fast. It is compatible with the RAM. Tried to run dual screen with games and itran nicely.

I only stuck on SIM card and SD card placement. Only to save space and make this phone really slim, you have to take the battery out first then replace your SIM/SD card.

Overall, nice and worth to buy. What comes to my mind is that, this will be my small machine for the next 4 or 5 years.

Masalah Micro SD pada Nokia C1-01


Ini terjadi beberapa hari yang lalu. Selasa malam tepatnya. Nah, saya waktu itu aku kebosanan. Bosan sebosan bosannya. Suntuk dan merasa pengen hiburan. Nah yang ada adalah bbku lupa dicharge dan chargernya tinggal di lab. Hasilnya, aku pun jadi berpikir untuk memakai micro sd card dari bb ke nokia biar bisa dengar lagu dan lainnya.

Nah, ketika aku pindahin micro sdnya, yah baik baik aja di nokia. Awalnya hp saya melakukan sinkronisasi media dengan kartu micro sd. Sinkronisasinya memang dilakukan lama kali. Sampai bosan jadinya. Nah setelah sinkronisasinya selesai, aku dengarkan musik dan mengusir kebosanan. Kebetulan ada fitur untuk liat gambar pakai timeline di nokia c1-01, yah aku juga pengen coba. Hasilnya adalah, aku terkejut karena micro sd card aku jadi kosong.

Banyangin! Aku galau semalaman karena itu. Apalagi ada tugas yang harus dikerjakan. Aku pun panik dan aku masukin langsung ke bb. Yah, bb harus format lagi dan semua dataku hilang. (⌣_⌣) Gimana nih bisa seperti ini semua? Aku pakai recovery software gratisan dari internet. Yah hasilnya data balik sebagian besar. Untunglah.

Yang aku saranin dari pengalaman ini, sebaiknya siapkan software untuk recovery. Misalnya aja Recuva. Itu cukup bagus untuk recover file. Kalau mau berbayar, yah pilih aja TuneUp Utilities. Lalu, kalau memang sudah terjadi seperti itu, masukkan dulu micro sd ke komputer. Setidaknya beberapa data yang tersisa bisa diangkut untuk meringankan kerugian. Nah yang utama adalah, selalu backup data Anda. Lakukanlah backup rutin untuk menjaga intergiratas data Anda.

By the way untuk download recuva, silakan browse ke http://www.piriform.com/recuva/download juga untuk recovery, silakan recovery menggunakan komputer.

Okay, good Sunday to all! Happy Sunday! Be ready for Monday. 😀